Fotbalová asociace České republiky už zveřejnila podrobnosti předprodeje vstupenek na důležité kvalifikační utkání s Dánskem. Prodávat se začne 27. února.

Vstupenky bude možné pořídit ve třech kategoriích. Na krytá sedadla stojí 800 korun, na nekrytá za 500 nebo 250 korun.

„O utkání je obrovský zájem a pořádající FAČR si je vědoma, že nebude možno uspokojit všechny zájemce. Jde o fanoušky z regionu i z ostatních oblastí České republiky, ale také o požadavky, které vyplývají z protokolu a z potřeb sponzorů, kteří fotbalovou reprezentaci podporují," stojí v prohlášení na webových stránkách FAČR fotbal.cz.

Cesty, jak se dostat k lístkům na Dánsko, jsou dvě. Buď přes online systém na webových stránkách asociace, nebo přímo na pokladně Androva stadionu v Olomouci.

Tam bude první den vyhrazen pro členy Věrnostního programu Sigmy Olomouc. Každý z permanentkářů dostane příležitost koupit si dvě vstupenky. V dalších dnech si bude moci jedna osoba koupit maximálně pět lístků.

Celkový počet vstupenek, které půjdou do volného prodeje, zveřejněn nebyl. Celkem pojme olomoucký stadion 
12 541 diváků. Pro mezinárodní zápasy však může být kapacita z bezpečnostních důvodů lehce snížena.

S Dány loni na podzim remizoval český tým v Kodani 0:0. Teď ale potřebuje v kvalifikaci o MS napravit domácí ztrátu ze zápasu s Bulharskem, který skončil také bez branek. V kvalifikační skupině ještě výběr Michala Bílka čekají duely na Maltě, v Bulharsku, po dvou duelech s Itálií a Arménií. Zářijové utkání s tímto soupeřem by se také mělo hrát v Olomouci.

Plán předprodeje v Olomouci

STŘEDA 27. 2. od 10.00 do 17.00 hod. pouze pro členy Věrnostního programu SK SIGMA OLOMOUC, s omezením 2 ks na osobu.

ČTVRTEK 28. 2. a PÁTEK 1. 3. od 10.00 do 17.00 hod. volný prodej, s omezením 5 ks na osobu

SOBOTA 2. 3. od 9.00 do 12.00 hod. volný prodej, s omezením 5 ks na osobu

PONDĚLÍ – PÁTEK 4.-8. 3. od 10.00 do 17.00 hod. volný prodej, s omezením 5 ks na osobu.

Předprodej bude probíhat do vyprodání zásob.