„Ztratili jsme dnes dva body," řekli nezávisle na sobě jak medlovský Miroslav Večeřa, tak hněvotínský Ivo Lošťák.

Jeho mužstvo na medlovské půdě vedlo, když se po Dudově standardní situaci prosadil Adam Novotný. „Hrubá chyba naší obrany," glosoval situaci Večeřa.

Jeho protějšek však poodhalil jinou věc. „Byla to nacvičená situace. Poměrně dost standardní situace trénujeme. Duda je rozehrával nebezpečně už dřív, dnes to konečně vyšlo i s gólem," prozradil Lošťák.

Domácí Medlov tak musel dotahovat, což se mu podařilo krátce po změně stran. V 50. minutě se trefil Kasal. „Měli jsme akci přerušit hned v zárodku, místo toho jsme přidali další sérii chybiček a nakonec z toho byl zbytečný gól," zlobil se Lošťák.

Medlovští pak sahali i po vítězství. Hlavně při příležitosti zkušeného Skopala, který ale ani zblízka nedokázal rozhodnout. „Bohužel v koncovce se trápíme, to je u nás v poslední době zvykem. Herně jsem byl ale spokojený. Bylo tam nasazení i bojovnost. Jen ten konec nám chyběl. Soupeř si nevytvořil nic. Měli jsme na vítězství," řekl Večeřa.

Jeho hněvotínský kolega měl trochu odlišný názor. „Domácí měli převahu, ale v podstatě bez šancí. Je pravda, že ani my jsme si toho moc nevytvořili. Ať už kvůli těžkému terénu, nebo že na nás byl přísnější rozhodčí. Celkově to byl spíš tvrdý a neurovnaný zápas," mínil Lošťák. „Pro nás se počítá každý bod, ale vzhledem k tomu, že jsme vedli 1:0, tak jsem i dost zklamaný," dodal.

Další kolo se hraje už ve středu. Hněvotín přivítá doma Kojetín a Medlov hostí silné Nové Sady. „Někteří kluci nám odjíždějí do školy, takže moc nevím, jak to postavím," posteskl si Večeřa před duelem s lídrem tabulky.

TJ Medlov – FC Hněvotín 1:1 (0:1)

Branky: 50. Kasal – 25. Novotný. Rozhodčí: Koláček – Kulička, Zaoral.

Medlov: Zmund – Demeter, Vašíček, Müller, Klos – Kasal, Chudáček, Okrouhlý, Skopal – Vytřísal (80. Havlíček), Svačina. Trenér: Miroslav Večeřa.

Hněvotín: Běhalík – Dokoupil, Láner, Šulc, Novák – Kryl (60. Karabina), Schinneck (80. Veselský), Duda, Hrdlovič (55. Skoumal), Lošťák – Novotný. Trenér: Ivo Lošťák.