Zábřeh - Dolany 3:2 (1:2) Pen: 6:5

V 11. minutě získal Zábřeh mírný náskok proti Dolanům, ale výhoda domácím dlouho nevydržela. Hosté vyrovnali a pár momentů před poločasovým hvizdem dokonce otočili vývoj zápasu. Ve druhém poločase mohli Dolanští navýšit, dokonce se radovali ze třetí trefy, tu ale sudí nakonec neuznali. Domácí Sulko se v závěrečných minutách osmělilo a pramenila z toho druhá branka a vyrovnání. Rozhodovaly tak penalty, ve kterých na dlouho vedoucí Dolany zbyl pouze jeden bod.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Dubicko 12:0 (5:0)

Nevídanou gólovou rozlučku se seznou si pro své fanoušky nachystali hráči Všechovic. V duelu s Dubickem vedli 3:0 už po sedmi minutách hry a konto inkasovaných branek hostům neustále narůstalo. Zastavilo se až na nepříjemné dvanáctce, Dubicko nevyužilo šance na alespoň kosmetickou úpravu výsledku a šestý celek tabulky si v posledním utkání výrazně vylepšil skóre.

Zdroj: Youtube

Lutín - Kralice na Hané 2:3 (0:0) Pen: 3:5

Dva střelci určovali ráz utkání Lutína s Kralicemi na Hané. Domácí kanonýr Tomáš Los otevřel po přestávce skóre, dvěma slepenými brankami ale reagoval za hosty Josef Cibulka. Tomáš Los ale během dvou minut našel gólovou odpověď a srovnal na 2:2. Do konce utkání už se ani jeden z celků neradoval z přesné trefy a domácí Sigma nakonec v penaltovém rozstřelu prohrála. To ale vítězi krajského přeboru zřejmě nepokazilo radost z velmi vydařeného soutěžního ročníku.

Zdroj: Youtube

Medlov - Želatovice 6:0 (3:0)

Porci tří gólů si na každý z poločasů připravili fotbalisté Medlova pro hosty ze Želatovic. Domácí mužstvo udrželo čisté konto a hattrick se podařilo zkompletovat Pavlu Novákovi. Medlovští  udrželi čtvrtou příčku, na které je mohly přeskočit Kralice.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Velké Losiny 0:1 (0:1)

Po úvodních šancích se podařilo Velkým Losinám skórovat po rohovém kopu, domácí rezerva 1. HFK Olomouc se snažila o vyrovnání, ale další příležitosti měli spíše hosté. Až v závěrečných minutách zahrozili Holičtí také po rohových kopech, jenže ani největší možnosti se neujaly a sezonu zakončily vítězné Velké Losiny.

Zdroj: Youtube

Černovír - Hněvotín 6:0 (3:0)

Zápas 26. kola si předehrál Černovír a Hněvotín v uplynulém týdnu. Od 5. minuty byl ve vedení domácí Slovan, Hněvotínští se mohli dotáhnout po nadějné standardce, proti ale byla branková konstrukce. Domácí tým potvrdil svou útočnou převahu a do přestávky vedl 3:0, po pauze zkompletoval hattrick Kundrt a Hněvotín odjížděl s nepříjemným kanárem. (Odehráno 13. 6. 2018.)

Zdroj: Youtube

Přerov - Rapotín 7:0 (3:0)

17. Koller Martin, 25. Koplík Vít, 35. Blažkovský Tomáš, 51. Bogdaň Petr, 68. Horák Petr, 83. Bielko Martin, 90. Chuda David

Odehráno 8. 5. 2018.