Dva z nich na prvním tréninku chyběli. Melinho tým doplní dnes, Filip Rýdel má prodlouženou dovolenou do čtvrtka.

Tolik hráčů v kádru pro sezonu nezůstane. První zúžení bude už po čtrnácit dnech. „Samozřejmě někteří budou muset odejít. To k fotbalu patří. Dva týdny jsou dostatečná doba na to, aby hráči na sebe upozornili. Budeme během nich hrát tři utkání, dva turnaje, modelové utkání mezi sebou. Budou mít dost příležitostí, aby se mohli ukázat,“ řekl trenér Sigmy Martin Pulpit. „Také potřebujeme čas na sehrání kádru,“ podotkl.

Před odjezedem na herní soustředění do Rakouska se kádr zúží ještě jednou. „Problém trošku je to, že juniorka spadla ze druhé ligy. A pro některé hráče už bude MSFL málo. Takže budeme muset zvažovat velmi pečlivě, jestli jsou schopni se prosadit v lize. A nebo jim najít nějaké hostování ve druhé,“ řekl Pulpit.

Kádr SK Sigma:

brankáři: Petr Drobisz, Tomáš Lovásik, Jan Vojáček, Tomáš Černý.

Obránci: Josef Jindřišek, Tomáš Randa, Peter Šedivý, Lukáš Bodeček, Aleš Škerle, Darko Šuškavčevič, Michal Vepřek, Dejan Jurkič.

Záložníci: Filip Rýdel, Daniel Silva Rossi, Marek Kaščák, Ladislav Onofrej, Tomáš Hořava, Melinho, Radim Nepožitek, Vojtěch Štěpán, Lukáš Bajer, Martin Pulkert, Tomáš Janotka.

Útočníci: Lukáš Hartig, Vojtěch Schulmeister, Daniel Mariano Bueno, Michal Hubník, Petr Vodák, Josip Iličič.