Kouč Jiří Navrátil byl ale spokojen alespoň s předvedenou hrou. „Mám rozporuplné pocity. Konečně jsme se dali zdravotně trochu dohromady a nastoupili, jak se říká, v plné palbě. Kozlovice jsme přehrávali, ale bohužel jsme nedokázali dát branku," litoval Navrátil.

Podobně viděl zápas i kouč Kozlovic Tomáš Martinek, který ale na rozdíl od domácích opouštěl kolbiště se třemi body v kapse. „U nás je to přesně naopak s výsledkem panuje spokojenost, ale herní projev rozhodně nebyl takový, jako minulý týden doma. Dolany nás přehrály. Nám nešla kombinace. Jakoby hráčům ve vedru chyběly síly," řekl trenér hostů.

Jedinou branku zápasu dal po individuální brejkové akci v 70. minutě Lukáš Kaďorek, který přehodil brankáře Benčíka.

„Za stavu 1:0 jsme pak měli ještě další tři situace jako přes kopírák. Mohli jsme přidat možná i další góly," řekl Martinek. Kaďorkovi však v zakončení a přihrávce scházela větší přesnost. A také se zaskvěl Benčík.

Dolany hrozily hlavně ze standardních situací. „Chyběl nám ale větší důraz a agresivita v pokutovém území. Hlavně na začátku druhého poločasu jsme ovládli střed hřiště a vytvářeli si dobré situace. Když už ale nějaký z centrů propadl a nesebral ho brankář, nedokázali jsme se ve vápně prosadit," řekl Navrátil.

Jeho svěřencům ale chyběla i trocha štěstí. „Nebyl nám pro ofsajd uznaný gól Volfa, přitom Grossmann centroval od brankové čáry zpátky. Byla to krásná akce. To by se nemělo stávat," posteskl si Navrátil.

V závěru se jeho tým ještě pokusil výsledek zvrátit vysunutím stopera Pospíšila na hrot, ale skóre se už nezměnilo. „To už byl spíš chaos. Chyběly nám síly, a protože máme stále některé hráče zraněné, nemohli jsme ani střídat," řekl Navrátil.

FC Dolany – FK Kozlovice 0:1 (0:0)

Branka: 70. Kaďorek. Rozhodčí: Vičar – Slabý, Zika.

Dolany: Benčík – Valenta, Pospíšil, Penc, Václavík (65. Hradil) – Čapek, Bergmann, Novák, Jorda, Grossmann – Volf. Trenér: Jiří Navrátil.

Kozlovice: Mánek – Střelec, Mar. Král, Mich. Král, Heger – Petráš – Kaďorek, Pola, L. Dohnal, Stokláska (46. Zezula) – J. Dohnal (88. Frode). Trenér: Tomáš Martinek.