„Já jsem ten, který klidně radši nahraje, než aby ten gól dal. Důležité je, že jsme vyhráli," těšilo osmadvacetiletého Bednáře po prvním vítězství sezony.

Čekali jste, že by zápas se Zlínem mohl skončit tak jednoznačným vítězstvím?

Rozhodně ne, ale po třech letech jsme hráli první druholigový zápas doma, takže jsme do toho chtěli dát všechno a chtěli jsme vyhrát. Určitě jsme ale nečekali, že to bude o čtyři góly. Jsme rádi, že to tak dopadlo.

Je to taková satisfakce po zápase ve Znojmě, kde vás o tři body připravil špatný výrok rozhodčího?

Ano, protože tam jsme dali regulérní gól. Všichni to viděli i potom zpětně na videu. Tam nám utekly dva body, dneska jsme vyhráli zaslouženě a satisfakce to pro nás docela byla.

Na Zlín jste neskutečně vletěli. Byli jste na zápas hodně nažhavení?

Chtěli jsme hrát od začátku nátlakový fotbal a to se určitě vyplatilo. Myslím, že to soupeři ani nečekali a mohli z toho být překvapení.

Patřil jste mezi nejaktivnější hráče, měl jste i několik střeleckých pokusů. Mrzí vás, že se vám nepovedlo vstřelit ani jednu branku?

Já jsem ten, který klidně radši nahraje, než aby ten gól dal. Určitě mi to nevadí. Důležité je, že jsme vyhráli. Ať dá gól kdokoliv, je to úplně jedno.

Start sezony vám zatím vychází, je to z vaší strany trochu euforie?

Jsme nováček, takže soupeři nevědí, co od nás mají čekat. Budeme se snažit uspět v každém zápase a doufám, že to takhle bude pokračovat.

Může vysoká výhra nad Zlínem ještě trochu přidat na vaší pohodě?

Začátek je důležitý, kdybychom nebodovali, tak by se dostavila deka a bylo by to špatné. My jsme rádi, že máme čtyři body.

Související:

Holice nasázela Zlínu čtyři branky a je v čele druhé ligy

Věřím, že příště přijde lidí víc, říká po kanonádě Kobylík