Stále figuruje na soupisce plzeňské Viktorie, i když za ni poslední zápas odehrál v březnu 2014. Kromě řady úspěchů v západočeském dresu má slovenský obránce za sebou ale i nezanedbatelnou reprezentační kariéru.

V ní vyniká i účast na mistrovství Evropy hráčů do „21“ let a posléze i na olympijských hrách v Sydney v roce 2000. Právě parta, která se společně zúčastnila těchto turnajů, se sešla v Bratislavě, aby zavzpomínala na úspěšné časy.

Trénink fotbalové reprezentace před zápasem s Německem 28. srpna v Praze. Theodor Gebre Selassie
Gebre Selassie ukončil reprezentační kariéru. Bylo mi ctí, tvrdí obránce Brém

Čišovský bohužel ze zdravotních důvodů chyběl, ale na své kamarády nezapomněl. Poslal jim dopis. „Velmi rád vzpomínám na toto období jednadvacítky. Dalo mi to velmi hodně. Nejen po fotbalové, ale i osobnostní stránce. Měl jsem radost z každé nominace a zápasu. Ale nejvíc jsem se těšil na vás všechny, hráče a realizační tým,“ přiznal ve vzkazu, který zveřejnil slovenský web čas.sk.

„I když mi svaly dobře nefungují, mám obrovské štěstí. Hlava funguje velmi dobře. Můžu vzpomínat na společně strávené roky. Jsem hrdý a velmi šťastný, že jsem byl a stále jsem váš kamarád,“ uzavřel.

Od kamarádů dostal Čišovský slovenský reprezentační dres s číslem 5 a podpisy všech hráčů. Ve vzpomínkovém zápase hraném na dvakrát třicet minut se zrodila remíza 2:2.

Tomáš Hořava
Plzeňský střelec Hořava: Slavii se sluší pogratulovat