„Jsme pochopitelně rádi, že se nám s Markem podařilo domluvit. Už několikrát v minulosti jsme se bavili, že by bylo hezké, kdyby u nás mohl svou kariéru jednou zakončit. Příběh se tak krásně uzavírá,“ řekl předseda hodolanského klubu Martin Čechovský.

„Rozhodně nám pořád má co dát svými fotbalovými schopnostmi a věříme, že to bude i lákadlo pro lidi,“ uvedl Čechovský.

Právě vysokými návštěvami je klub z Hodolan proslulý. První domácí duel nové sezony okresního přeboru navštívilo 450 fanoušků! Další hrají Hodolany už v neděli od 16.30 proti Újezdu.

Lukáš Zbrož (Těšetice) v modrém v zápase proti Příkazům
Těšetický "pošťák" Zbrož po kanonádě ocenil soupeře. Byli jsme na tom stejně

Marek Heinz se z Hodolan odrazil přes Holici a olomouckou Sigmu k velké kariéře. Hrál německou bundesligu za Hamburg a Mönchengladbach, ve Francii za Saint Étienne, v Turecku za Galatasaray Istanbul, v Maďarsku za Ferencváros. V Česku se dočkal největšího úspěchu v dresu Baníku Ostrava, s nímž v létě 2004 vyhrál ligu. Posléze zazářil také na úspěšném Euru 2004, kde k zisku bronzových medailí přispěl dvěma brankami. O dva roky později si zahrál i na světovém šampionátu. V posledních letech nastupoval v divizi za Tatran Všechovice, toto angažmá ovšem výrazně ovlivnil koronavirus.