Divizní souboj Nových Sadů s Valašským Meziříčím (1:1) sledovala za plotem přibližně desítka příznivců. Mimo provoz byla i zahrádka hospody, několik skalních tak svůj tým povzbuzovalo občasnými výkřiky z otevřeného okna: „Jedem, Sady, jedem!“

Fotbalisté Nových Sadů (ve žluto-černém) remizovali s Valašským Meziříčím 1:1.
Nové Sady hrály i za trenéra. S Valmezem získaly jen bod

Pořadatelé tak dodrželi nařízení vlády v boji s koronavirem.

„Je třeba to dodržet a věřit, že se situace co nejdříve obrátí a vrátíme se na stadiony,“ prohlásil už před víkendem předseda krajského fotbalového svazu Stanislav Kaláb.

Podobná situace panovala v Holici. Tribuny byly prázdné, nedaleká hospoda byla otevřena, jenže z ní lidé ke hřišti nemohli.

ZAHRÁDKA V GRYGOVĚ

Udržet fanoušky mimo areál je pochopitelně v nižších soutěžích složitější. Zápas okresního přeboru mezi Grygovem a Střelicemi (1:8) mohli příznivci sledovat ze zahrádky přilehlého Café Baru. K hřišti se přiblížit nesměli, i tak měli solidní výhled.

Fanoušci Blatce si nemohli naplno užít kanonádu v zápase proti Hlubočkám B (9:0). Lidé zápas sledovali i z aut, jak na Twitteru informoval redaktor Deníku Sport Michal Kvasnica.

CELÝ PODZIM SE (ASI) NEDOHRAJE

Teď fotbalové soutěže čeká 14denní pauza.

„Žádnou radost z toho samozřejmě nemáme, na druhou stranu z mého osobního pohledu: než hrát na naší úrovni bez diváků, to je možná opravdu lepší soutěže pozastavit,“ uvedl Kaláb. 

Ovšem všichni si kladou otázku: začne se na podzim ještě vůbec hrát?

„Strašně bych chtěl, aby se ještě hrálo, ale za chvíli bude listopad, takže terény už nebudou optimální. Moc nevěřím, že se dohrají všechny zápasy. Je možné, že něco se dohraje, ale že by podzimní kalendář byl zcela dohraný, to si bohužel nemyslím,“ prohlásil útočník Nových Sadů Josef Drábek.

Od pondělí by se mělo dát alespoň trénovat ve skupině do 20 osob bez využití šatny a sprch. Pokud však nepřijdou ještě tvrdší restrikce…


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...