Bohuňovice - Medlov 2:1 (1:0)

V souboj dvou celků z čela soutěže hostily Bohuňovice Medlov. Domácí nováček krajského přeboru překonal obranu soupeře z rohového kopu ve 24. minutě, hosté po změně stran také udeřili ze standardky a skóre bylo opět vyrovnané. Rozhodnutí nakonec přišlo znovu po rozehře od rohového praporku, když hlavou překonal medlovského gólmana v závěrečné fázi zápasu Martin Fryčák. Bohuňovičtí tak dorovnali právě Medlov na 22 bodech z deseti zápasů.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Mohelnice 0:2 (0:1)

Své šance nedokázali proti Mohelnici využít fotbalisté Velkých Losin. Hostující celek si připsal přesný zásah v 18. minutě a těsné vedení hájil až do samotného závěru zápasu. Ani enormní snaha a hra vabank domácího týmu k vyrovnávací brance nevedla, naopak Mohelnice udeřila podruhé do otevřené obrany v 90. minutě, když na konečných 0:2 upravil Vokoun.

Zdroj: Youtube

Lutín - Černovír 6:0 (2:0)

Demolici Černovíru řídil v dresu Lutína střelec Tomáš Los. Hráč Sigmy se do 75. minuty trefil hned čtyřikrát, a protože Lutínští mezitím ustáli všechny šance soupeře z Olomouce, byl stav zápasu jednoznačný. V závěrečné čtvrthodině se domácí tým prosadil ještě dvakrát a Slovan odjížděl do hanácké metropole s nepopulárním kanárem.

Zdroj: Youtube

Lipová - Želatovice 3:1 (1:0)

Vzhůru tabulkou stoupá celek z Lipové. Tři body si tentokrát připsal tým z Konicka proti Želatovicím. Lipová na svém hřišti vedla od 19. minuty, krátce po změně stran ale hosté vyrovnali. Hráčům Lipové se ale podařilo dohrát akci v 60. minutě a navíc o deset minut později přidali pojistku z pokutového kopu.

Zdroj: Youtube

Dolany - Zábřeh 0:1 (0:0) Pen: 8:9

Vyrovnaný souboj Dolan proti Zábřehu nabídl v základní hrací době několik slibných šancí. Tu největší měl deset minut před koncem domácí mančaft z Olomoucka, ale z pokutového kopu Dolanští neuspěli a tuto disciplínu si tak nakonec mohli zopakovat v penaltovém rozstřelu. V něm se opět lépe vedlo hostům, kteří si odvezli dva body. Závěrečná část záznamu s rozhodující trefou však bohužel není k dispozici.

Zdroj: Youtube

Litovel - Opatovice 2:0 (1:0)

Litovel si na domácím hřišti poradila s týmem Opatovic. Tatran vedl od 23. minuty, když z penalty skóroval Jindra. Opatovičtí na vyrovnání nedosáhli, naopak dvacet minut před koncem přidali domácí druhý zásah a s čistým kontem dokráčeli k vítězství. Opatovice s pětibodovým ziskem z deseti utkání zůstávají na posledním místě tabulky.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Šternberk 0:3 (0:1)

Lídr soutěže ze Šternberku nezaváhal na trávníku Kralic na Hané, jednoho z celků z chvostu tabulky. Hosté se poprvé radovali ve 41. minutě, čtvrthodiny po přestávce vylepšil náskok Šternberských z penalty Jan Tögel. V 72. minutě už vedl hostující tým o tři góly, navíc po červené kartě pro domácího Němčíka mohli hosté dohrát utkání díky početní výhodě v ještě větším klidu.

Zdroj: Youtube

Ústí - Jeseník 3:0 (2:0)

Tři body  zůstaly na domácí půdě fotbalistům Ústí po utkání s Jeseníkem. Proti soupeři ze severu kraje se Ústečtí prosadili dvakrát z rohového kopu a třetí branka byla také ze standardní situace, když Pančochář proměnil penaltu. Ze stejné šance neuspěli na druhé straně hosté, jejichž pokusům vystavila stopku domácí defenziva v čele s brankářem. Ústí si tak zapsalo čisté konto do kolonky obdržených branek a drží se v první čtverce týmů krajského přeboru.

Zdroj: Youtube