Medlov - Kralice na Hané 6:0 (3:0)

Smolný začátek ze strany Kralic na Hané určil ráz zápasu proti Medlovu. Hosté z Prostějovska se trefili už v první minutě, bohužel pro ně ale do vlastní branky. Do přestávky Medlovští ze dvou pokutových kopů  navýšili na 3:0. V úvodních minutách druhého poločasu pak dvěma rychlými góly Medlov ještě vylepšil skóre a v závěru pečetil na konečných 6:0 Jiří Kasal.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Lipová 1:2 (1:2)

Vyrovnaný duel Zábřehu proti Lipové nabídl od úvodních minut několik šancí na obou stranách, po půlhodině hry se radovali z první branky hosté z Prostějovska. Sulko ale během několika okamžiků reagovalo trefou Michala Sitty a stav byl opět nerozhodný. Utkání nakonec rozsoudil ještě před poločasovou pauzou hostující Žilka. Ve druhé půli už zůstaly příležitosti obou celků nevyužity a výhru slavila Lipová.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Bohuňovice 1:5 (1:5)

Na první gól Bohuňovic dokázali v domácím prostředí hráči Opatovic odpovědět, ale poté už úřadovali hosté. Po sedmi minutách bylo skóre 1:1, ještě v prvním poločase se naplno rozběhl gólostroj nováčka krajského přeboru. Mužstvo z Olomoucka se prosadilo do přestávky ještě čtyřikrát, a o vítězi utkání tak bylo s velkou pravděpodobností rozhodnuto. Ve druhém dějství už branka nepadla a tři body směřovaly do Bohuňovic.

Zdroj: Youtube

Černovír - Velké Losiny 2:1 (1:0) Pen: 6:5

S osmi body v tabulce se po devíti odehraných kolech seřadily za sebe po vzájemném utkání týmy Černovíru a Velkých Losin. Domácí Olomoučané vedli od 35. minuty, ale těsný náskok až do konce neudrželi. V poslední minutě slavili Losinští po několika šancích gólový úspěch a poslali střetnutí do penalt. Rozstřel se lépe povedl domácímu Slovanu, který se nakonec radoval z dvoubodového zisku.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Dolany 3:1 (2:0)

Souboj celků z opačných pólů tabulky se hrál ve Šternberku. Domácí mužstvo vyzvaly předposlední Dolany a zápas skončil podle papírových předpokladů. Favorit ze Šternberka vedl po první půli 2:0 a v 57. minutě už měli hosté třígólové manko. Tým Dolan dokázal brzy snížit, to ale bylo ze strany hostujícího výběru vše. Šternberk se po devíti kolech drží na prvním místě tabulky.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Ústí 0:1 (0:0)

Hořký konec mělo utkání proti Ústí pro mužstvo ze Želatovic. Domácí celek měl v průběhu zápasu několik šancí a nastřelil i břevno, ale z gólu se nakonec radoval soupeř. Sudí odpískal domácím hru rukou ve vápně v samotném závěru duelu a v 90. minutě rozhodl ze značky pokutového kopu ústecký Jan Pančochář.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Lutín 3:0 (1:0)

Jeseník vedl na vlastní půdě proti Lutín od 29. minuty a o několik minut později byl velmi blízko navýšení rozdílu ve skóre. Domácí ale neproměnili penaltu ani následnou dorážku a dál strážili jen nejtěsnější náskok. Lutín ale jesenickou defenzivu nepřekonal. V závěrečných momentech zápasu domácí dvakrát bleskově udeřili a dali výsledku jasnou podobu.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Litovel 1:0 (0:0) Pen: 5:4

Mohelnice proti Litovli neproměnila v úvodní fázi zápasu své šance, jednou zastavila střelu domácích také tyč. Na gól diváci marně čekali až do závěrečného hvizdu po devadesáti minutách hry, a tak přišly na řadu pokutové kopy. V nich si se střelci Litovle poradil domácí brankář a Mohelničtí se radovali z dvoubodového příspěvku do tabulky.

Zdroj: Youtube