Lipová - Dolany 4:0 (1:0)

Domácí premiéra v krajském přeboru se skvěle vydařila nováčkovi z Lipové. Dvěma góly se proti Dolanům blýskl ve 30. a 50. minutě Lukáš Hrabálek, na jeho zásahy pak v závěrečné fázi druhého poločasu navázali Štěpánek s Milarem a bylo rozhodnuto.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Medlov 0:2 (0:0)

Plné ruce práce měli brankáři Velkých Losin a Medlova v utkání 3. kola krajského přeboru. Defenzivám obou celků se ve vzájemném utkání dařilo likvidovat šance soupeře, ale nakonec se přece jen góly slavily. Až v 81. minutě se prosadil v dresu hostujícího Medlova Filip Novák a pojistku těsného vedení přidal pět minut před koncem jeho spoluhráč Michal Muzikant.

Zdroj: Youtube

Lutín - Bohuňovice 0:1 (0:1)

Odvážně nastoupili proti favoritovi z Lutína fotbalisté Bohuňovic a od úvodních minut bušili do domácí obrany. Snaha hostujícího nováčka krajského přeboru nakonec přinesla gólové ovoce, i když trefu nakonec obstaral nešťastnou tečí domácí Skoumal. Vlastní gól byl nakonec rozhodující a Bohuňovice si odvezly tři body z půdy silného soupeře.

Zdroj: Youtube

Černovír - Želatovice 2:3 (1:1) Pen: 4:5

Vlastním gólem začali duel se Želatovicemi fotbalisté Černovíru, nepříznivé skóre ale zvládli Olomoučané do 55. minuty otočit. O chvíli později se ale po rohovém kopu radovali hosté z vyrovnávací branky a utkání dospělo až do penaltového rozstřelu. V něm si vysloužily bod navíc Želatovice.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Zábřeh 0:1 (0:1)

V derby se Zábřehem inkasoval tým Mohelnice už v 9. minutě, když se trefil hostující Radek Žák. Domácí mohli vzápětí odpovědět, ale střela mířila těsně vedle. Více přesnosti chybělo i dalším pokusům, a tak hosté uhájili cenný bodový zisk s čistým kontem obdržených branek.

Zdroj: Youtube

Litovel - Šternberk 1:3 (0:0)

Druhou výhru v sezoně si připsal tým Šternberku na půdě Tatranu Litovel. Hosté mohli poprvé jásat krátce po poločasové přestávce, kdy se prosadil Jan Tögel a stejný hráč přidal druhý zásah o půlhodiny později. V samotném závěru navyšoval hostující Hlaváček na rozdíl tří branek po zaváhání domácí defenzivy, Litovel pouze korigovala v nastaveném čase na konečných 1:3.

Zdroj: Youtube

Ústí - Kralice na Hané 2:0 (1:0)

Na první místo tabulky se při skóre 10:1 ze tří utkání vyšvihlo mužstvo Ústí. Ve třetím kole nastoupili proti Kralicím na Hané a ve 23. minutě mohli hráči z Hranicka poprvé jásat. Blízko bylo také rychlé navýšení skóre, brankář hostů ale dokázal zasáhnout. Druhou branku tak přidalo Ústí až po přestávce, domácí pak uhlídali výhru bez inkasovaného  gólu.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Opatovice 5:1 (3:1)

Už v 5. minutě vedl Jeseník po gólu Vavrače nad soupeřem z Opatovic. Brzy mohlo přijít navýšení náskoku, ale domácí neproměnili penaltu. To však celek ze severu kraje nakonec nemrzelo. První poločas vyhráli Jeseničtí 3:1 a ve druhém dějství přidali ještě dva zásahy, které znamenaly jasné vítězství.

Zdroj: Youtube