Všechovice - Černovír 5:1 (1:1)

Na druhou příčku v pořadí krajského přeboru se vyhoupli po 20. kole fotbalisté Všechovic. Na domácím trávníku si poradili se soupeřem z opačného pólu tabulky, Černovír se vracel s jasnou porážkou. Po první půli bylo skóre ještě vyrovnané, brzy po změně stran ale rozjeli Všechovičtí čtyřgólovou show.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Mohelnice 2:0 (0:0)

Až do závěrečné fáze zápasu B-týmu 1. HFK Olomouc a Mohelnice se čekalo na rozhodující trefu. Nakonec si ji připsali domácí Olomoučané  v 75. minutě a brzy navíc přidali pojišťovací zásah. Šestá Mohelnice se na půdě posledního celku soutěže prosadit nedokázala a z hanácké metropole odjížděla s prázdnou.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Dolany 3:0 (0:0)

S nulou na kontě obdržených branek se mohli radovat z vítězství hráči Šternberku. Soupeř z Dolan se na jejich hřišti prosadit nedokázal, naopak domácí vykročili za výhrou dvěma rychlými góly krátce po poločasové přestávce. V 72. minutě pak pečetil výsledek na 3:0 Jan Tögel.               

Zdroj: Youtube
                                  

Želatovice - Litovel 0:3 (0:1)

Blíže klidnějšímu středu tabulky se po výhře na hřišti Želatovic přiblížila Litovel. Tatran otevřel skóre deset minut před koncem první půle a další šance dokázali hosté využít také ve druhém dějství. Tým Želatovic naopak na defenzivu soupeře recept nenašel.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Jeseník 2:1 (0:0) Pen: 2:0

Utkání Kralic na Hané a Jeseníku přineslo větší fotbalové vzrušení až po přestávce. Hostům ze severu se podařilo překonat obranu soupeře jako prvním, ale během deseti minut Kraličtí srovnali krok. Nakonec musely rozhodnout pokutové kopy. Hráči Jeseníku neproměnili ani jednu penaltu a ze zisku bodu navíc se radovali domácí.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Medlov 2:0 (1:0)

2. Lepka Martin, 81. Hymr Jakub

Záznam utkání není k dispozici.

Opatovice - Lutín 0:5 (0:2)

14. Šoupal Vojtěch, 26. Los Tomáš, 64. Prucek Michal, 67. Prucek Michal, 72. Los Tomáš

Záznam utkání není k dispozici.