K premiérovému vystoupení si muzikanti vybrali prostor Bezručových sadů, kde je v pátek podpoří také česká formace Two Men.

„Vystoupením v parku chceme poukázat na možnost využití zajímavých míst ke konání kulturních akcí a tímto způsobem přiblížit historii a krásu města Olomouce nejen jejím obyvatelům, ale i ostatním návštěvníkům z okolí. Koncert je první vlaštovkou ze série kulturních akcí v Bezručových sadech, které plánujeme uspořádat během tohoto léta v rámci projektu Bezpečný park. Díky těmto aktivitám chceme zvýšit frekvenci pohybu obyvatel v parku a tím snížit riziko kriminality," řekl Jiří Jirák z pořádající agentury TOPOL Production.

Diváci budou mít také jedinečnou možnost vidět po dvou letech kapelu Two Men, která už oficiálně nekoncertuje, ale odehraje speciální vystoupení pouze pro tuto příležitost.

„Dlouho jsme se neviděli, chtěli jsme si připomenout staré časy a zároveň podpořit skvělou arménskou kapelu Wattican Punk Ballet, která vystoupí po nás. O návratu na pódia ale neuvažujeme, tento koncert bude výjimečná záležitost," říká frontman kapely Two Men.

Koncert začíná ve 20 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v Café Mezi Světy nebo Infocentru města Olomouce.

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube