Dozvíte se například i to, že místo botaniky málem skončil v rockové kapele.

Nezapomeňte si poté i nalistovat velký rozhovor, v němž světově uznávaný Jaroslav Doležal mluví o své práci a o budoucnosti botaniky a jejímu přínosu oné vzpomínané planetě Zemi.

Pokud jste se nestihli ve čtvrtečním on-line rozhovoru Deníku zeptat úspěšného přerovského ortopeda Karla Ročáka, přečtěte si alespoň, co odpověděl jiným. Víte například, že se sám bojí dát své klouby pod rentgen? A mnohým i poradil, co s jejich problémy. Zalistujte v sobotu na stranu šest a ponořte se do tajů ortopedické profese.

S Deníkem si i zasoutěžíte. Kromě cestovatelské soutěže (čím víc výtisků, tím větší šance vyhrát zájezd podle vlastního výběru!) můžete vyhrát i vstupenky na živý přenos z londýnské opery. Jak? To se dočtete ve čtvrtečním tištěném vydání.

Kdybychom měli vypsat, co všechno v sobotu na dvaceti stránkách Olomouckého deníku najdete, vydalo by to na vlastní malé noviny. Proto si kupte ty olomoucké velké jen za šestnáct korun a kromě výše zmíněného si počtěte ve sportovních zprávách o volejbale a házené, o neplatičích alimentů a dalších kriminálních zprávách nebo o Cenách Olomouckého kraje.