Vnitřní prostory vodního světa na Horním Lánu budou vyhrazeny naháčům 9. října od 20 do 23 hodin.

Na zájemce o jinou zábavu než je jen koupání budou opět čekat soutěže a hry, včetně populárního malování na tělo, novinkou mají být saunové ceremoniály.

"Atmosféra na našich akcích v olomouckém aquaparku je vždy vynikající, dorazí pokaždé hodně rodin s dětmi, je to hodně pohodové a veselé" pochvaluje si organizátor akce a provozovatel serveru naturista.cz Ivo Žurek.

"Účast je také velmi slušná, vždy okolo 160 lidí, dorazí i návštěvníci z různých koutů Moravy. Například na podobné akci v novém brněnském aquaparku se nedávno sešla sotva stovka účastníků, ale střední Morava je nám asi více nakloněna," poznamenal pořadatel.

Zařádit si v aquaparku bez plavek může v sobotu večer přijít každý, vítány jsou hlavně páry a rodiny s dětmi. Prosklené prostory aquaparku budou na sobotní večer zakryty neprůhlednou fólií, na naturistické akci je také zakázano fotografování a filmování.

Premiérovou Naturistickou Olomouc hostil aquapark před rokem, od té doby se zde tato akce konala už třikrát. V naturistickém koupání na Horním Lánu by chtěli pořadatelé i nadále pokračovat. Pravidelně by se v Olomouci mělo konat čtyřikrát do roka

"Už mám s vedením aquaparku domluvený zimní termín před Vánocemi," prozradil Žurek.

Podobná pravidelná setkání naturistů v krytých bazénech a aquaparcích se pořádají na Moravě ještě v aquaparku Olešná u Frýdku- Místku a ve Valašském Meziříčí, premiéru měli naturisté nedávno v brněnských Kohoutovicích.

VÍCE INFO o NATURISTICKÉ OLOMOUCI (naturista.cz)