Naháčům bude vodní park na Horním Lánu vyhrazený již poněkolikáté, Naturistická Olomouc v sobotu 18. prosince začne jako obvykle v osm hodin večer a protrvá až do jedenácté v noci.

„Jak je již v Olomouci zvykem, očekáváme opět příjemnou až rodinnou atmosféru a tradičně také velmi slušnou návštěvu,“ zve na akci její organizátor Ivo Žurek, přední propagátor naturistického hnutí u nás.

„Kromě klasické nabídky soutěží a her pro děti i dospělé, včetně populárního malování na tělo, chystáme i olomouckou premiéru. Poprvé si totiž zájemci ve vnitřním aquaparku budou moci vyzkoušet tzv. aquazorbing,“ prozradil pořadatel.

Prosklení z vestibulu bude opět zalepeno neprůhlednou fólií, na akci s podtitulem "Plavky zakázany, osušky povoleny" je již tradičně také zakázáno fotografování a filmování.

Organizátoři si zatím olomoucká setkání naturistů v místním aquaparku pochvalují.

„Dorazí vždy hodně rodin s dětmi, takže atmosféra je velmi pohodová. Také účast je lepší než třeba v Brně, na poslední akci letos v říjnu přišlo v Olomouci například 120 lidí, měli jsme i přes 160 účastníků,“ sdělil Žurek.

Ten má již předběžně domluvené další nahaté koupání v olomouckém aquaparku v příštím roce.

„Bude to v únoru a dubnu, termíny ještě upřesníme,“ předeslal.

VÍCE O NATURISTICKÉ OLOMOUCI ZDE