Od pátečního odpoledne až do sobotní půlnoci se na dvou pódiích vystřídalo přes dvacet různých kapel a interpretů.

První festivalový den si mohli návštěvníci užít například koncerty skupin Olympic, Horkýže Slíže, Vypsaná fixa, Visací zámek nebo Rybičky 48.

V sobotu zahráli Mandrage, No name, Wohnout, Anna K, Richard Müller a letos poprvé i Arakain s Lucií Bílou. Celé odpoledne i večer se pod pódiem bavily davy nadšených fanoušků.

„Nejvíc jsem si užil páteční koncert Rybiček 48 a Horkýže Slíže a dnes si určitě nenechám ujít No name. Skvělá byla i prohlídka hradu,“ zhodnotil návštěvník Dominik Pařenica z Prostějova.

– Až několik metrů nad hladinou vody se v sobotu létalo ve Wake Parku Náklo na Olomoucku. Netradiční sport s názvem flyboarding si mohli vyzkoušet zájemci už od dvanácti let.
Flyboarding na Nákle: zájemci se proletěli nad hladinou

Letošní ročník festivalu na Bouzově zakončil Tomáš Klus s kapelou.

„Hrálo se nám výborně a lidi byli skvělí. Každý rok je jich víc a víc, když jsme přijeli, docela nás překvapily ty obrovské zástupy aut na kopci,“ okomentoval po svém vystoupení. 

Přelet stíhaček, seskoky parašutistů, výstavu letounů a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé nabídl tradiční Letecký den v Olomouci. Na letiště v Neředíně přilákal v sobotu stovky lidí.
Letecký den zaplnil olomoucké letiště