Volných míst bylo v sále jen málo. Když se tedy olomoučtí příznivci přidali k divákům v pražské hale, byla atmosféra téměř hokejová. Nepříznivý výsledek nicméně emoce brzdil.

Dorazil i Michal Koutný. Návštěvu si pochvaloval, i když lidé byli z vývoje zápasu zjevně zaražení. „Občas by to potřebovalo trochu rozeřvat," přál si.

Po předchozí zkušenosti i tentokrát vsadil na rezervaci, v pátek večer byla většina míst obsazená. „Byl jsem v kině skoro na všech zápasech, které přenášeli. Dnes je to drama, až jsem z toho fandění celý zpocený. Je ale dost možné, že na nás zbude boj o třetí místo," odhadoval scénář, který se také naplnil.

Závěr poslední třetiny nakonec přinesl po neuznaném gólu nejvíc emocí a kino českému výběru i přes porážku zatleskalo. Nejvíce pochvalného ohlasu sklidil Jaromír Jágr.

Odcházející fanoušci, z nichž někteří měli dresy nebo pomalované tváře, si každopádně přenos pochvalovali. „Byl to dobrý nápad mistrovství v kině zorganizovat. Doufám, že se to bude zase opakovat," řekla Marie Matysková z Olomouce.