VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Rybářský servis: co je s candáty?

OLOMOUC - Příznivé předpovědi se vyplnily, třebaže jen částečně. Štiky a okouni brali jako o závod, vybíráme z vašich úlovků: rybář Marek zdolal zubatou o délce 87cm na řece Moravě u Litovle, Radim podobnou krasavici (79 cm) na nákelské pískovně, kde se mu podařilo přelstít i okouna 36 cm.

24.9.2007
SDÍLEJ:

Nádherně žíhaný okoun.Foto: Rybolov/Standa Horák

Menších štik byly desítky, hlavně na Moravě a Bečvě. Okounů také, jejich čas je tu. Ovšem nehlásili jste jediného candáta,a to už pěkně dlouho. O čem si to svědčí…

Denní doba lovu v září: mimopstruhové revíry 6.00 – 22.00, pstruhové revíry 7.00 – 20.00 hodin.


Fotografie svých úlovků nám zasílejte na info.olomoucky@denik.cz, můžete být odměněni padesátikorunou za každé uveřejněné foto!
24.9.2007 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Zrekonstruované olomoucké rozárium na začátku druhé sezony v dubnu 2017
2 27

Olomoucké rozárium má po roce zničený mobiliář. Bazénky konečně napustí

Most na Velkomoravské ulici v Olomouci je po více než roce kompletně průjezdný. Dělníci dokončili opravu jeho pravé poloviny v neděli večer.
10

Most ve Velkomoravské je po opravě kompletně průjezdný

Vesnicí roku v Olomouckém kraji je Vápenná. Takto to tam vypadá

Zlatou stuhu v soutěži Vesnice Olomouckého kraje letos získala Vápenná. Druhé místo obsadil Bělotín na Hranicku a na třetí příčce skončily Haňovice na Olomoucku.

Za borůvkami nemusíte do lesa, můžete je mít i na balkóně

Jejich plody jsou větší než jejich příbuzných odrůd z lesa, na keřích rostou v celých trsech, takže úroda je mnohem snazší a rychlejší, a jejich chuť si s těmi lesními v ničem nezadá. Řeč je o kanadských borůvkách, které si v pohodlí můžete vypěstovat na zahradě nebo i doma na balkoně a jejich sladké bobule budete mít na dosah ruky.

Onofrejovi se líbí Moulisův přístup. Těší se na návrat Chorého

Při absenci hlavního trenéra Václava Jílka to byl právě jeho asistent Ladislav Onofrej, kdo měl na starosti koučování sobotního dvojzápasu Sigmy s Opavou.

Mr. Steak: Gastronomický boom? Olomouc teď dává zbytku republiky na frak

Mr. Steak. Přezdívka Michaela Solničky hovoří sama za sebe. Prošel kurzem u jednoho z nejpopulárnějších světových kuchařů Jamieho Olivera, dlouhá léta vařil v zahraničí.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies