Od července tam probíhá předběžná registrace zájemců o prodej bytů, půdních prostor, kanceláří a obchodních jednotek.

Budova, která byla postavena začátkem 20. století na lemu historického městského jádra v místě bývalých středověkých hradeb, dnes nabízí prostorné, sluncem prozářené byty velikosti 2+kk, 3+kk a 4+kk (od 65 m2 až do 145 m2) a dále půdní prostory s možností nadstandardních podkrovních bytů.

V přízemí budovy jsou rovněž v nabídce prostory pro obchod, kavárnu či kanceláře, pro které lze využít i bytové jednotky ve vyšších patrech.

Podle Roberta Jaška, mediálního zástupce skupiny CREAM, která projekt realizuje, čeká na zájemce, kterým nevyhovuje velikost nabízených bytů, zajímavá možnost vlastního dispozičního řešení.

,,Jednotlivé bytové jednotky je totiž možné propojit a vytvořit tak další prostor – například pro posilovnu, pracovnu či knihovnu, nebo třeba více místa pro děti. Totéž platí o kancelářských prostorách, které mohou nabídnout jak dělené uspořádání, oblíbené mezi právníky a makléři, tak i moderní menší halové uspořádání, preferované například architekty a projekčními firmami kvůli týmové atmosféře," dodává Robert Jašek.

,,Pokud člověk sní o klidném a pohodlném bydlení v podkroví, požadavkům se v tomto případě meze nekladou. Naši architekti navrhnou interiér úžasných bytů, jaké znáte z časopisů o bydlení", uvádí Martin Jarolím, generální ředitel skupiny CREAM a dodává: ,,Dalšími z praktických výhod podkroví je fakt, že vás nikdo nevytopí a nebudou vás rušit sousedé seshora. Ateliérová okna a terasová řešení navíc skýtají nádherný výhled na přilehlý park a centrum Olomouce. Nabízí se zde varianta dvou velkých, nebo čtyř menších půdních bytových jednotek."

Vizualizace bytového projektu Palackého 17-19 v Olomouci

Vizualizace bytového projektu Palackého 17-19 v Olomouci. Autor: CREAM Real Estate

Budova prochází kompletní rekonstrukcí

Celá budova včetně jednotek projde důslednou rekonstrukcí. Nová fasáda navrátí domu jeho reprezentativní vzhled, zateplení a izolační trojskla zase ušetří výdaje na energie.

Součástí rekonstrukce budou nové páteřní síťové rozvody vody, elektřiny, plynu a kanalizace.

Vytápění bytů bude zabezpečeno novými nástěnnými radiátory.

Zrekonstruovány budou rovněž střecha a krovy.

V každém vchodovém traktu bude moderní výtah, který propojují jednotlivá patra včetně suterénu a podkroví.

Ve dvoře domu bude soukromé parkoviště s čipově kontrolovanou závorou, kde bude umístěno 12 parkovacích stání, která si mohou rezidenti koupit, nebo pronajmout.

Parkovací místa, společné prostory a sklepy budou pro větší bezpečnost monitorovány kamerovým systémem. Vstupy do budovy (z ulice i ze dvora) budou zabezpečeny elektrickým zámkem.

Vizualizace bytového projektu Palackého 17-19 v Olomouci

Vizualizace bytového projektu Palackého 17-19 v Olomouci. Autor: CREAM Real Estate

Veškeré služby na dosah

Centrální lokalita v rezidenční části Olomouce poskytuje výhodu plné občanské vybavenosti.

Veškeré obchody a služby (potraviny, pošta, škola, školka, restaurace, knihovna, sportovní zařízení, lékárna a další) se nacházejí v pěší dostupnosti.

Do centra města s radnicí dojdete za pouhých pět minut. Tramvajová zastávka se nachází pár kroků od budovy.

Ideální dostupnost na dálnici D1 přes třídu Míru je rovněž otázkou několika minut.

Budova Palackého 17-19 stojí v těsné blízkosti rozsáhlého parku Čechovy sady, který nabízí spoustu příjemných míst pro odpočinek, jogging nebo třeba procházku s dětmi.

Prostor pro ideální domov s veškerým zázemím, parkováním, úložnými prostory a zabezpečením, a to navíc za dostupnou cenu, zde najde rodina každé velikosti.

Prodej bytů i kanceláří bude zahájen v září 2015.

Developer - skupina CREAM

Skupina CREAM se dlouhodobě specializuje na poskytovaní nadstandardtních služeb v oblasti nemovitostí, včetně výstavby nových a rekonstrukí stávajících objektů. Skupina CREAM je uskupení společností pod managementem CREAM uzavřený investiční fond, a.s..

Hlavní činností fondu a podřízených společností skupiny je vyhledávání a realizace investičních příležitosti, akvizice a restrukturalizace firem, výstavba, rekonstrukce, realitní činnost a správa nemovitostí. Skupina CREAM v současnosti spravuje více než 100 nemovitostí v 62 městech České republiky v atraktivních centrálních městských lokalitách.

Vizí skupiny CREAM je stavět společensky prospěšné, úspěšné a udržitelné budovy, které pro své nájemce budou kvalitním zázemím a pro vlastníky budou představovat vysokou úroveň investiční hodnoty.

web projektu Palackého | web developera CREAM Estate

/PR/