„V minulém roce jsme otevřeli prodejnu iTouch ve Zlíně a nyní otevíráme další tady u vás v Olomouci. Naše plány tím však zdaleka nekončí. Dnes dělám práci, která mne zcela naplňuje, a jsem jeden z těch, kteří můžou říct, že jejich práce je zároveň koníčkem," uvedl Jan Kučeřík, ředitel iTouch Apple Premium Reseller.

Studenti mají příležitost zúčastnit se krátkých workshopů a zjistit tak, jak pracovat s produkty Apple na maximum. Chill out zóna, postavená před Pedagogickou fakultou UPOL na Žižkově náměstí, nabízí možnost vyzkoušet si, jak se dají efektivně využít výrobky firmy Apple, a to hned v několika ohledech: originální fotostěna či video soutěž o iPad mini a další hodnotné ceny budou doplněny o free Wi-Fi a drobné občerstvení. Ty samé možnosti budou nabídnuty taktéž ve dnech 15. a 16. října na náměstí Národních hrdinů, kde budou, stejně jako v prvním případě, přítomni odborníci, kteří zodpoví veškeré dotazy a případně pomůžou vybrat ten pravý produkt.

Tato originální kampaň na podporu slavnostního otevření bude obohacena o Apple Evolution, tedy výstavu, která bude zahrnovat ty nejstarší produkty, které kdy Apple vydal. Jedinečnou možností bude především 10% sleva na produkty Apple, a to pouze v den otevření, tedy 18. října v nákupní Galerii Šantovka v centru Olomouce.

„Přijďte navštívit místního experta na produkty Apple. Už brzy budete sousedé! Navštivte už 18. Října naši prodejnu v Galerii Šantovka v Olomouci," uvedl ředitel Kučeřík s tím, že více informací lze nalézt na www.itouchyou.cz. (abe)