Čerstvé ocenění ale vyráží dech. Letos se hotel stal nejlépe hodnoceným NH hotelem na světě. Řetězec přitom čítá celkem 396 hotelů.

Olomoucký NH hotel tedy uspěl v obrovské konkurenci hotelů po celém světě, z nichž některé mají výhodu v tom, že leží v daleko výhodnějších destinacích nebo jsou umístěny v hlavních městech.

Hodnocení je postaveno na na základě recenzí hotelových hostů na všech světových vyhledavačích včetně googlu. Kritéria hodnocení kladou důraz na kvalitu servisu, práci personálu, čistotu, kvalitu spánku, úroveň snídaně a celkovou atmosféra v hotelu.

„Toto prvenství sdílíme společně s našimi italskými kolegy z NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi, kterým tímto gratulujeme. Při této příležitosti mockrát děkujeme všem našim hostům za dlohodobou důvěru a jejich krásné recenze,“ vyjádřil se k ocenění generální ředitel  NH Collection Congres Olomouc hotelu Tomáš Rousek.

Olomoucký NH hotel se pravidelně umísťuje v top 7 nejlépe hodnocených NH hotelů světa, na první místo ale dosáhl poprvé.

Volná místa

Olomoucký NH Collection Congress hotel aktuálně hledáme do svého týmu ideálně inženýra elektrotechniky a informatiky,se znalostí některého ze systému měření a regulace se zaměřením na zařízení budov.

Uplatnění v tomto hotelu nalezne ale i pracovník, který se bude starat o technickou údržbu hotelu, či šikovný banketový číšník. Zájemci mohou psát na mailovou adresu t.rousek@nh-hotels.com.