V amfiteátru Zámeckého parku se totiž koná už třetí ročník akce nazvané Hanácké Woodstock. Začátek organizátoři stanovili na 13 hodin.

„Letošní program je specifický svým undergroundovým laděním, hrát budou kapely Visací zámek nebo Plastic People of the Universe, které jsou vzpomínkou a připomínkou předlistopadového klasického dřevního bigbítu. Za to jsme moc rádi," uvedl místostarosta města Ivo Slavotínek.

Program nabídne kromě punkových a rockových legend také revivalové kapely, ale i několik muzikantů, kteří se publiku představí se svou originální, autorskou tvorbou.

„Program je doplněný o vynikající revivaly, v čele s Electric Lady/Led Zeppelin tribute a U2 Stay, ale budou tam i kapely s vlastní tvorbou jako jsou The Again nebo Ready Kirken," potvrdil místostarosta.

Celkem se ve Velké Bystřici představí osm kapel, jako první budou hrát místní začínající kapely z našeho regionu, Sherwedd z Velké Bystřice a Side Effect z Olomouce a Zlína. Vstupenky budou ke koupi za tři sta korun a to až do samého konání akce.

„Chybět nebude ani občerstvení, prodejci měli velký zájem, některé jsme museli i odmítat. Na výběr bude například z balkánské a arabské kuchyně, jeden stánek bude i pro vegetariány," doplnil Ivo Slavotínek.

Všechny informace jsou na webu: woodstock.vel­kabystrice.cz­