Řeč je o Miloši Meierovi, jednom z nejlepších, nejuznávanějších a nejvytíženějších bubeníků v České republice.

Ve středu 25. ledna dorazí se svou bubenickou show Drumming Syndrome do Hranic.

Zdejšímu publiku od 19 hodin v divadle Stará střelnice předvede, čím si získává stále větší pozornost fanoušků a hudebních kritiků.

„V programu bubenické show Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel, ve kterých působí a také skladby, které jsou speciálně složené pro tento projekt. Milošovo extrémní energické bubnování a vysoká hráčská technická dovednost dává vystoupení jedinečný a originální zážitek. Vše je pak doplněno vizuální pódiovou dekorací," říká Václav Vlasák z divadla Stará střelnice a dodává, že akce je součástí festivalu Rockové Hranice.

„Protože se věnujeme i zdejším mladým kapelám, slíbili jsme jim, že jim budeme vozit mistry v oboru, které je mohou posunout dál. Prvním z nich je bubeník Miloš Meier a chystáme další atraktivní baskytarista či kytaristy," popisuje Vlasák.

Miloš Meier vystupoval se svou show na největších bubenických festivalech v Evropě. Mezi ně například patřily Meinl Drum Festivaly v Německu a Polsku či Drummersday v Holandsku. Vrcholem bylo jeho bubnování na La Rioja Drumming Festivalu ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě.