27. kolo Krajského přeboru

Zdroj: Olomoucký KFS

Kralice – Hněvotín 2:1

Sérii úspěšných vystoupení hostů přetrhla rázně chyba brankáře Běhalíka, který domácím doslova daroval vítězný gól.

Zdroj: KFS Olomouc

HFK Olomouc B – Šumperk 3:2

Překvapivá ztráta druhého týmu tabulky se zrodila v divokém utkání. Domácí dvakrát vedli, Šumperk dvakrát srovnal. Holice pak pohrdla penaltou, ale krátkou přesilovku díky vyloučení soupeře nakonec přece jen využila.

Zdroj: KFS Olomouc

Konice – Nové Sady 0:4

Sotva půlminuta uběhla a hosté už vedli díky konickému vlastenci. Další gól přidali z penalty a v podstatě nebylo co řešit. Pěkné branky z druhé půle uzavřely účet na konečných 4:0.

Zdroj: KFS Olomouc

Velké Losiny – Mohelnice B 4:1

Losiny zpražily dobře hrajícího soupeře dvěma góly hned v úvodu. Nejhezčí trefu zápasu si připsal Mičunda, který obloučkem zvyšoval na 3:1.

Zdroj: KFS Olomouc

Želatovice – Klenovice 2:1

Už už se v Želatovicích rodila senzace. Klenovice vedly 1:0 zásluhou povedeného brejku a domácí pak oslabil vyloučením Čtvrtníček. Přesto byli diváci nakonec svědky obratu a vítězství favorita.

Zdroj: KFS Olomouc

Medlov – Chválkovice 4:1

Dva pokutové kopy ve prospěch domácích pomohly Medlovu k vítězství. Hlavně proti prvnímu Chválkovice hodně protestovaly. Podívejte se sami.

Zdroj: KFS Olomouc

Dolany – Litovel 1:2

Zápas, kde padaly góly pouze ze vzduchu. Rozhodla rybička Milana Dokoupila, kterému už v Litovli nikdo neřekne jinak než „Krasavec!"

Zdroj: KFS Olomouc