„Dokud s námi soupeř zvládl běhat, tak nebylo lehké prosadit se, protože hřiště bylo kratší a užší. Postupem času to ale bylo lepší a lepší. Kluci si nakonec zápas užili. Byl to opačný zápas, než ten první, kdy jsme zase my dostali hodně gólů od Red Bullu," řekl kouč Tököly.

Do poločasu dali hráči krajského výběru tři góly. Dvakrát se trefil Bývalec, jednou Jaich. Ten pak ve druhém poločase zkompletoval hattrick.

„Překvapil mě. Ukázal, že může hrát v útoku. Zápas si ale užili všichni kluci. Dovolili si pěkné fotbalové věci. Tak by to mělo být pořád. Na druhou stranu to bylo i kvalitou souepře, která tentokrát byla nižší," poznamenal trenér.

UFC Siezenheim – Olomoucký KFS U14 (v červeném)

Oba góly inkasoval krajský výběr z pokutových kopů. I tak se ale v celkovém součtu nakonec dosáhl na aktivní skóre 18:15.

Konečný účet soustředění, které bylo přípravou na červnovou dětskou olympiádu, tedy dělá dvě vítězství a jednu porážka.

V neděli se starší žáci vracejí z Rakouska domů.

UFC Siezenheim – Olomoucký KFS U14 2:12 (0:3)

Branky OKFS: Jaich 3, Bývalec 2, Kocián 2, Machala 2, Zedníček 2 (1 z pen.), Hausknecht.

OKFS: Páleník – Heidenreich, Pavelka, Šidlík, Řezník – Zedníček, Macháček, Zvědělík, Hausknecht – Bývalec, Repček. Střídali: Trefil – Tománek, Jaich, Jánský, Kocián, Machala, Ondroušek, Čech, Markovič. Trenéři: Pavel Tököly a Oldřich Vitonský.