Ve druhé minutě vystřelil domácí Korol, ale gólman Šild si s jeho ránou poradil. To bylo ze strany domácích na dlouhou dobu vše. Hosté se stále více tlačili před brankáře Žižku a výsledkem byl v 10. minutě nádherný gól Strupka po centru Vrby.

Deset minut na to putoval míč po ose Blekta, Strupek, Votava a posledně jmenovaný trefil z hranice šestnáctky šibenici Žižkovy svatyně - 0:2.

Následovaly další střely Vrby, dvakrát Bahounka, ovšem bez gólového efektu. Po půlhodině hry se do dvou gólovek dostali také domácí.

Nejprve po rohovém kopu hlavičkoval Lojka vedle a čtyři minuty později vyrazil Šild Hamplovu střelu před dobíhajícího Korola, který z malého vápna netrefil branku.

V poslední minutě první půlky proměnil Pospíšil několik domácích hráčů ve slalomové tyčky, ale jeho střelu Žižka vyrazil. Ani po obrátce se obraz hry nezměnil. Hosté stále okupovali polovinu domácích, střely Votavy ve 48. a 54. minutě a Strupka v 54. a 58. minutě však míjely Žižkovu branku.

Až v 68. minutě ohrozil domácí Šošolík Šilda, ale mezi tři tyče se netrefil. O pět minut později fauloval domácí obránce ve velkém vápně Votavu a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Bahounek – 0:3.

V 88. minutě se domácí dočkali. V levém rohu šestnáctky se do míče opřel Šrom a vyhnal všechny pavouky ze Šildovy šibenice – 1:3. V nastaveném čase se situace opakovala a Šrom snížil na rozdíl jednoho gólu.

Drama se však nekonalo, jelikož sudí ihned po rozehrávce utkání ukončil a hosté si odvážejí zasloužené tři body.

Sokol Slavonín - Sokol Bouzov 2:3 (0:2)

Branky: 88. a 90.+3 Šrom - 10. Strupek, 20. Votava, 73. Bahounek, Rozhodčí: Petr Vysloužil. ŽK: Metelka – Votava, Bahounek, Diváků: 180.

Slavonín: Žižka – Semjon, Stryk (27. Maixner), Lojka, Metelka, Hampl (60. Šošolík), Poklop, Šrom, Bezděk, Mikuš, Korol. Trenér Rudolf Muchka.

Bouzov: Šild – Němec, Bahounek, Dvořáček, Pospíšil, Přikryl, Vrba, Šerhant, Blekta, Strupek (84. Konečný), Votava (75. Hovanec). Trenér Ladislav Crha.

(for)