„Je škoda, že jsme neudělali více než jeden bod. Měli jsme hodně šancí. Poločas jsme měli dohrát bez inkasované branky. Jenže po mojí chybě Brno zaútočilo a pak dalo gól ze standardky,“ řekl Jindřišek.

Co se před pauzou přihodilo?

„Nevšiml jsem si protihráče, přitlačil mě. Pak se to dalo ještě možná přerušit dřív. Ale byla z toho standardka, kterou Polách dobře kopl,“ podotkl Jindřišek.

„Vytvořili jsme si strašně moc šancí, měli jsme využít více než jednu. Dát z nich dvě tři branky, bylo to o něčem jiném. Takto stačí jedna chyba a je to,“ uvedl Jindřišek.

Hanáci ambiciózní Brno celkem lehce přehrávali.

„Asi nečekali, že na ně takhle vletíme. Škoda šancí, které jsme neproměnili, měli jsme rozhodnout už v prvním poločase,“ řekl Jindřišek.

V této sezoně si zahrál teprve podruhé. Nejprve na Spartě nahradil zraněného Randu, pak už v sestavě zůstal i na Brno. Obrana byla z poloviny nová, chyběli Škerle a Jurkič.

Ze hry branku Sigma nedostala, takže nově složený obranný kvartet obstál?

„Jak se nám dařilo, to musí posoudit někdo jiný. Hráči z širšího kádru prostě zaskočili za zraněné. Trenér nás tam dal, věřil nám, uvidíme, jak to bude dál,“ podotkl Jindřišek.