Od 10. do 18. července je termín pro výměnu pro ty, kteří měli permanentní vstupenku i v minulé sezoně.

Ale samozřejmě můžou přijít i fanoušci, kteří si permanentku budou chtít koupit poprvé.

Až do konce měsíce bude místo hlídáno těm, kteří o to požádají prostřednictvím e-mailu fanshop@sigmafotbal.cz a uvedou své jméno a místo.

Vstupenky na jednotlivá utkání budou stát 80 (kryté sezení) a 60 (nekryté sezení) korun.

Permanentní vstupenky na novou sezonu FNL budou v prodeji za 800 (kryté sezení) a 600 (nekryté sezení) korun, diváci nad 65 let a studenti mají na permanentku slevu 100 korun.

Junior permanentka (pro mládež do 15 let) nebude od nové sezony zcela zdarma jako dosud, klub ji bude prodávat za 100 korun. (spo)

Další prověrka: konkurenční Zlín

Fotbalisty Sigmy nyní čeká v pořadí již šesté přípravné utkání na novou sezonu. Ve středu od 17 hodin se svěřenci trenéra Leoše Kalvody ve Slatinicích utkají s druholigovým Zlínem.

Olomoučtí fotbalisté odehráli předchozí dva zápasy na rakouské půdě. Nejprve prohráli s druholigovým Hornem 0:1, ale chuť si spravili hned v následujícím sobotním zápase s ukrajinským prvoligistou Metalurgem Doněck, který Hanáci porazili 2:0.

V tomto zápase se už olomoucká sestava podobala té, která by měla nastupovat v novém ročníku Fotbalové národní ligy.

„Proti Doněcku odehráli někteří hráči sedmdesát minut, už by se měla sestava pomalu blížit té mistrovské. Ostrý start by měl být ale až v posledním přípravném utkání proti Slavii," řekl trenér Leoš Kalvoda na klubovém webu.

Kalvoda: Standardky jim neukážeme

Ve středu proti od nové sezony konkurenčnímu Zlínu trenér nechce vytahovat všechny trumfy, po hráčích však znovu bude požadovat stoprocentní nasazení.

„Sice máme Zlín až někdy ve druhé části, ale co se týká například standardních situací, tak samozřejmě nebudeme ukazovat nic," doplnil Leoš Kalvoda.

Proti Zlínu nemůže ze zdravotních důvodů nastoupit hned několik hráčů.

Kromě dlouhodobých marodů Zlámala a Nepožitka jsou mimo hru také Javůrek, Falta, Habusta a Janotka, u kterého to vypadá na čtyř- až pětitýdenní pauzu.

Naopak novým členem tréninkové skupiny je Jiří Texl.