Tomu se na jaře daří, navíc ho přijde podpořit několik tisíc příznivců.

Zápas na Andrově stadionu budeme sledovat v ON-LINE přenosu.

Jak trefně po začátku jara podotkl trenér Martin Pulpit, má Sigma v každém utkání dva protivníky – tým, se kterým hraje a vlastní koncovku. A to platí. Naposledy minulý týden v Brně tým herně soupeře zvládl, ale sám sebe v zakončení překonat nedokázal.

„V posledních dvou zápasech proti silným týmům jsme určitě nehráli špatně. Tým má svou sílu, dokáže si vytvořit šance. Bohužel koncovka, to je pro nás možná větší soupeř, než ten proti kterému hrajeme,“ řekl trenér Sigmy Martin Pulpit.

Hráče za zahozené šance příliš plísnit nemůže.

„Žádnou výčitku ode mě neslyšel. Jsou to situace, které na tréninku proměňují. Bylo by dobré, kdyby to bylo obráceně, že je nebudou dávat v tréninku, ale v utkání ano,“ podotkl Pulpit. Sigma už chce zabrat na tři body, i když proti ní dnes bude stát silný soupeř.

„Samozřejmě nás čeká velice těžký soupeř. Ale myslím, že naše mužstvo je schopno sehrát s Baníkem více než rovnocennou partii,“ podotkl Pulpit.

V minulém kole nastoupil v Brně od začátku zápasu záložník Tomáš Hořava. A jestli bude hrát i proti Ostravě?

„To zatím neprozradím: řekl Pulpit. Chybět bude záložník Marek Kaščák, který má stopku za čtyři žluté karty.

„Marek roste ve vynikajícího záložník. Lidé mu nebyli ze začátku sezony moc nakloněni. Je to hráč, který je nesmírně důležitý při defenzivě, hraje s obrovským nasazením. Jestli bude chybět hodně, to se ukáže až v utkání. Samozřejmě to ztráta pro mužstvo je,“ řekl Pulpit.

Ostravě budou chybět vykartovaní střelci Magera a Svěrkoš. „Nám bude chybě Kaščák, jim tito dva. Určitá výhoda vždycky je, když soupeři chybí střelec,“ podotkl Pulpit.

Olomoucký kouč věří, že při utkání nebudou slyšet jen fandové hostů, kterých přijede kolem tří tisíc.

„Byl bych rád, kdyby byli slyšet i naši fandové. Hráčům to jde lépe, když je dobrá atmosféra,“ dodal Pulpit.

Porazí Sigma v sobotu Baník?
Tipovat můžete v anketě v pravém sloupci na této straně.