Loňský vicemistr Evropy do 19 let rozhodl vítěznými góly poslední dva ligové duely na Žižkově a v pátek proti Ostravě a nasměroval Letenské k dvěma shodným výhrám 2:0.

Přikryl si povedený start v novém angažmá pochvaluje a věří, že se mu bude dařit i v dalších zápasech.

„Jsem rád, že mi to tam začíná padat. Hodně mi to pomáhá. Když dám gól, cítím se po tom zápase hned líp, cítím větší sebedůvěru,“ pochvaloval si v rozhovoru s novináři Přikryl.

Proti Baníku odehrál za Spartu třetí zápas a připsal si druhý gól. Stejně jako před týdnem na Žižkově zlomil svou trefou trápení letenského týmu a bezgólový stav, na rozdíl od malého derby pod televizní věží ale tentokrát do branky opravdu mířil. Proti Viktorii se ukopl a v síti skončil nepovedený centr.

„Jsem rád, že to konečně bylo chtěné. Že to tam spadlo i napodruhé,“ řekl s úsměvem Přikryl, který ale svůj podíl na dvou sparťanských výhrách po sobě nepřeceňuje.

„Podílíme se na tom celý tým. Ale samozřejmě jsem rád, že ten gól dám a doufám, že to bude pokračovat,“ přál si Přikryl.

Talentovaného mladíka mrzí pouze vlažné vstupy Sparty do zápasů. Letenským nevyšla herně první půle už počtvrté za sebou, byť inkasovanými góly na to doplatili jen s Plzní.

„Možná už se dostáváme do takové křeče. Možná je to v hlavách, chceme to zlomit, do zápasu vletět a to nám prostě trochu svazuje nohy. Měli bychom se více uklidnit a ten začátek už jednou zvládnout,“ podotkl Přikryl.

V pátek udělal radost i svému bývalému klubu z Hané, Sigmě se prohra Ostravy hodí v boji o záchranu.

„Samozřejmě Olomouc dál sleduju, takže jsem rád, že to pomohlo i jí. V prvé řadě to ale bylo nejdůležitější pro Spartu,“ dodal Přikryl.