Pouze Jan Navrátil však aktuálně obléká dres Sigmy.

Ve výběru trenéra Jakuba Dovalila jsou ještě odchovanci Sigmy Tomáš Přikryl, jenž působí ve Spartě, a Tomáš Kalas, toho času hráč londýnské Chelsea na hostování v nizozemském Vittese Arnhem.

Dovalil na dva kvalifikační zápasy povolal 20 hráčů do pole a tři brankáře. V nominaci nechybí ani sparťanský záložník Ladislav Krejčí, který by mohl jet i na mistrovství Evropy dospělých v Polsku a na Ukrajině.

„Pokud se Michal Bílek (trenér národního týmu – pozn. red.) rozhodne, že ho vezme, pojede s A-mužstvem," prozradil Dovalil.

Jeho Lvíčata zatím procházejí třetí kvalifikační skupinou bez porážky a s deseti body vedou tabulku o skóre před Walesem, který navíc odehrál o dva zápasy více.

V nadcházejících zápasech chtějí prvenství stvrdit.

„Všichni si přejeme, abychom Černou Horu porazili. Je to ale nepříjemný a nevyzpytatelný soupeř, který má hodně nepříjemné standardky," řekl Dovalil.

Černohorci navíc podle něj budou mít výhodu v tom, že jejich ligová soutěž se hraje až do konce května.

„Naši hráči naopak nebudou ve stejném zatížení. Někteří zahraniční skončí 21. května, česká liga nám ale skončí za čtyři dny. Musíme to nějak sladit, abychom se dostali na stejnou vlnu," dodal Dovalil.

S Černou Horou se „lvíčata" utkají 1. června v Jablonci, 5. června pak nastoupí v Andoře.