O náročné přípravě.

„Doufám, že neproměňování šancí bylo tím, že někteří hráči měli ještě na nohách běžky 
z předchozího dne (smích). Byly tam momenty, kdy jim odskočil balon, ale musím říct, že jsem to čekal. Z haly a ostatních sportů se nepřechází do fotbalu snadno."

O neproměněných šancích.

„Chybělo jenom to, abychom situace lépe dohrávali. Mara Schmidt měl v první půli dvě možnosti, Hladík měl jasnou šanci, Buchvaldka zastavil soupeř, když šel sám na branku. Ve druhé půli šel několikrát sám Adam Ševčík, brankář mu to zázračně vytáhl. Štefan Danis taky měl pěknou akci."

O testovaném fotbalistovi Nazarovi.

„Je to ukrajinský chlapec, který pochází ze Lvova. Přišel sám, že by to chtěl u nás zkusit. Naposledy hrál třetí španělskou ligu, takže šikovný určitě je, což ukázal i v zápase. Ale na tom postu středního záložníka je obrovská konkurence, máme Kalvacha, Richtera, Habustu 
a ještě k nám určitě budou chodit i hráči z áčka. Takže to bude mít těžké, ale nechci ho zatracovat. Rozhodne sportovní manažer Ladislav Minář."

O Adamu Varadim.

„Zápas s Holicí mi připomínalo utkání s Jastrzebie, s tím rozdílem, že vepředu chyběl důraz Adama Varadiho. On by to řešil jednoduše a dal gól. Zřejmě však odejde do Polska."

O Jakubu Rolincovi.

„Pořád se to řeší, jednání se Skalicí trochu uvízlo. Je to patová situace, protože Kuba měl ještě odjet na jeden zápas 
a pak se měli definitivně domluvit, ale má něco 
s kotníkem…"

O útočné dvojici pro jaro.

„Jakub Yunis se přesunul 
k nám do kádru, takže by měl vytvořit údernou dvojici třeba s Adamem Ševčíkem, který předvádí velice dobré výkony. Jen mu chyběl tentokrát gól."