Druhý podzimní nábor je určen pro všechny malé fotbalisty ročníku 2008 a mladší. Pokud vám daný termín nevyhovuje, můžete přijít se svým synem každé pondělí a středu, tréninky přípravek začínají v 16.30.

Pokud však chcete, aby se vaše děti potkaly se svými idoly, přijďte v pět hodin k fanshopu Androva stadionu a s sebou si přineste sportovní oděv, míč a kopačky. Trénovat se bude na hřišti č. 2 pod vedením šéftrenéra přípravek Michala Hrubého, kterého můžete kontaktovat i na čísle 606 162 217 nebo pomocí e-mailové adresy michal.hruby@sigmafotbal.cz.

V rámci projektu Můj první gól se můžete inspirovat slovy jedné z největších osobností olomouckého fotbalu trenérem Petrem Uličným:

Vezměte si, kolik mám ligových startů a kolik jsem trénoval družstev. Bylo jich devět. Ale velice krásný gól, protože byl dán naposledy, byl v Poháru České pošty v Plzni, kde jsem působil, proti Spartě, kde jsem působil. Ten Míša Vepřek, když mi tam dal ten gól na to 1:0 a my jsme to uhlídali, tak to je asi ten nejkrásnější gól, který jsem v životě zažil.