MIKULÁŠSKÝ TURNAJ

První, s podtitulem Mikulášský, je na programu už tento víkend v hale DHK Zora Olomouc.

„Rozhodli jsme se koncept Finocupu rozšířit. Jelikož jsme v minulých letech nebyli schopni uspokojit poptávku všech týmů, tak jsme dospěli k názoru, že pro tento rok zkusíme uspořádat rovnou tři turnaje," vysvětlil organizátor Vlastimil Fiala.

Druhý termín je klasický Vánoční Finocup, který se uskuteční už pošesté. Bude se konat 17. a 18. prosince v hale Dukly na Šibeníku.

Posledním termínem bude 26. prosinec.

„Pro lidi, kteří se budou chtít trošku pohnout a rozhýbat tělo po svátcích, jsme vymysleli Štěpánský turnaj. Bude jednodenní a odehraje se v hale Gymnázia Čajkovského Čajkaréna," informoval Vlastimil Fiala.

ATMOSFÉRA A ÚČAST OSOBNOSTÍ

Zájemci se stále mohou hlásit na webových stránkách turnaje www.finocup.cz, startovné za tým činí 1500 Kč.

Pořadatelé slibují také účast známých fotbalových osobností.

„Jedním z důvodů, proč Finocup pořádáme, je ta příjemná atmosféra. Setkají se spousty lidí, kteří se nemají možnost potkat přes rok a na našem turnaji tuto příležitost mají," říká organizátor Fiala.

„Naše jediné přání je, aby se zaplnily kapacity a turnaje proběhly bez jakéhokoliv zranění a hlavně v poklidné předvánoční, potažmo povánoční náladě," zdůrazňuje pořadatel.

Významnou změnou oproti předchozím ročníkům je obsazení futsalovými rozhodčími na prvních dvou turnajích.

„Chceme zvýšit atraktivitu turnaje a předejít problémům s výkladem pravidel. Jako každý rok bude připraveno občerstvení, bohaté ceny a hlavně skvělé podmínky pro futsal a fandění v ochozech," dodává organizátor Finocupu Vlastimil Fiala.