Zábřeh – Všechovice 3:4 (2:2) Pen: 5:6

Vyrovnanou partii hrál Zábřeh se Všechovicemi. První poločas nabídl po dvou gólech na obou stranách a v úvodu druhé části to začalo lépe vypadat pro domácí. Alespoň z hlediska počtu hráčů na hřišti, po druhé žluté byl vyloučen hostující Hrabovský. Zábřeh pak strhl vedení na svou stranu, avšak Všechovice za tři minuty srovnaly a v penaltách získaly ještě bod navíc.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Rapotín – Velké Losiny 0:3 (0:1)

Po derby s vysokou návštěvou byli spokojenější hosté z Velkých Losin. Rapotín totiž inkasoval už ve čtvrté minutě a po pauze Losinští ještě náskok navýšili. Naopak domácím se skórovat nepodařilo a po pojistce v závěru se zrodil pro Velké Losiny jasný výsledek.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Dolany – Kralice na Hané 0:1 (0:0)

První poločas byl v Dolanech bohatý na šance, gólu se ale místní příznivci fotbalu dočkali až deset minut před koncem. Slavil však hostující tým z Kralic na Hané, trefa Martina Kováče přinesla mužstvu z obce u Prostějova tři body.

Zdroj: DENÍK/OKFS

1. HFK Olomouc B – Dubicko 4:0 (4:0)

Jasný výsledek se zrodil na předměstí Olomouce už v úvodní pětačtyřicetiminutovce. Hráči rezervy Holice se po patnácti minutách rozstříleli a bleskově nasázeli nováčkovi z Dubicka čtyři branky. O vítězi tak bylo rozhodnuto a ve druhém poločase už žádný gól nepadl.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Hněvotín – Želatovice 1:3 (0:1)

Ne zrovna ideální vstup do zápasu prožili fotbalisté Hněvotína. Už ve druhé minutě se hosté ze Želatovic radovali z gólu a těsné vedení udrželi až do přestávky. Krátce po pauze domácí srovnali, jenže celek z Přerovska neřekl poslední slovo a dvěma góly během čtyř minut si v závěru vysloužil tři body.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Přerov – Medlov 2:1 (0:0)

V Přerově se při utkání s Medlovem dařilo spíše defenzivám, první gól přišel až deset minut po přestávce. Radovali se hosté z Uničovska, ale vedení jim dlouho nevydrželo. Přerov nakonec slavil plný bodový zisk, domácí se prosadili pár momentů před koncem po dlouhém autovém vhazování.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Černovír – Lutín 2:4 (1:3)

13. Skopalík Michal (vl.), 75. Kundrt Petr - 17. Murárik Lukáš (vl.), 20. Skoumal Martin, 24. Vymazal Jiří, 80. Körner Tomáš

Záznam není k dispozici.