Určice – Mohelnice B 0:1 (0:1)

Hostující celek vedený Michalem Kovářem se dostal do čela krajského přeboru díky další těsné výhře. Rezerva Mohelnice ani ve třetím zápase neinkasovala a díky trefě Martina Vokouna znovu bodovala naplno.

Zdroj: Olomoucký KFS

Velké Losiny – Hněvotín 3:3 (2:2)

Poprvé v nové sezoně inkasovaly Velké Losiny, postaral se o to tým z Hněvotína. Přestřelka dlouho vypadala pro domácí nadějně, o vedení 3:2 však připravil soupeře hněvotínský Tomáš Zapletal v 90. minutě.

Zdroj: Olomoucký KFS

Litovel – Medlov 0:1 (0:0)

Litovel hostila Medlov a dokázala si vypracovat několik slibných šancí. Gólu se však hráči Litovle nedočkali, Medlovským tak stačila jediná trefa z kopačky Patrika Kasala k plnému bodovému zisku.

Zdroj: Olomoucký KFS

Ústí – Želatovice 4:2 (1:2)

Derby na Přerovsku nabídlo zajímavými událostmi nabitý zápas. Dvě penalty, červená karta, spousta šancí a gólů. Nakonec slavili výhru domácí, když se dokázali vzpamatovat ze dvou branek v prvních patnácti minutách.

Zdroj: Olomoucký KFS/DENÍK

Dolany – Chválkovice 0:0 (0:0)

Gól neviděli fotbaloví fanoušci na zápase Dolan s Chválkovicemi, o ofenzívu se přitom starali hlavně domácí. Od 63. minuty přitom hráli Dolany jen v deseti mužích, i tak se obraz hry nezměnil a Chválkovice i s pomocí brankové konstrukce ubránili bod z venkovního hřiště.

Zdroj: Olomoucký KFS

Šternberk – Kralice na Hané 2:0 (1:0)

Ani na třetí pokus nedokázaly Kralice v letošním ročníku zvítězit. Na půdě Šternberka museli hosté už od 26. minuty dotahovat, po hodině hry navíc zvyšoval na 2:0 Vytřísal. Obrovskou šanci alespoň na kontaktní gól zmařil pět minut před koncem Lukáš Troneček.

Zdroj: Olomoucký KFS

Jeseník – 1. HFK Olomouc B 3:1 (2:1)

Béčko olomouckého týmu zajíždělo k dalšímu utkání do Jeseníku, vracelo se však bez bodů. Zápas nabídl tři penalty, pouze dvě jesenické se však Bronislavu Mlynářovi podařilo proměnit. Jan Šuba z Holice si připsal v prvním poločase gól, ve druhém však nedal penaltu a dostal červenou kartu.

Zdroj: Olomoucký KFS

Zdroj videí: Olomoucký KFS. Text: Stanislav Heloňa