Dolany – Velké Losiny 3:1 (0:0)

Zdroj: Deník/Olomoucký KFS

Gólové momenty viděli fanoušci v Dolanech až ve druhém poločase. Domácí tým dokázal proti Velkým Losinám dvěma góly během dvou minut výrazně vykročit za vítězstvím. Losiny sice ještě snížily, ale Dolanští už si tři body pohlídali.

Zábřeh – Kralice na Hané 2:1 (1:0)

Zdroj: DDENÍK/Olomoucký KFS

V utkání s Kralicemi šli hráči Zábřehu do vedení po půlhodině hry, když se po rohovém kopu prosadil Lepka. Brzy po pauze navíc domácí navýšili na 2:0 a i přes rychlou gólovou odpověď ze strany hostů mohl Zábřeh slavit vítězství.

1. HFK Olomouc B – Určice 9:1 (4:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Hodně nepříjemný duel prožili v Olomouci fotbalisté z Určic. Po dvaceti minutách se rozjel gólostroj mladíku z holické rezervy. Čtyři branky si připsal Lukáš Malínek, hattrick dal David Hornich. Nakonec inkasovali hosté z Prostějovska devětkrát.

Šternberk – Lutín 1:0 (0:0) Pen: 5:4

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Šternberský Jan Tögel zakroutil míč ze standardky jen do tyče, na druhé straně museli jeho spoluhráči po akci Lutína vykopávat míč z brankové čáry. Neujaly se ani další šance a tak rozhodly pokutové kopy. Z deseti střelců neproměnil pouze první lutínský exekutor a bod navíc tak zůstal u domácího favorita.

Želatovice – Chválkovice 2:1 (1:1)

Zdroj: Deník/Olomoucký KFS

První gól si na hřišti Želatovic připsaly Chválkovice z penalty, obrovskou chybou ale dovolily domácím brzy srovnat stav. Deset minut před koncem si Tomáš Liška připsal i druhý gól a přesnou ranou rozhodl o výhře Želatovic.

Kojetín-Kovalovice – Ústí 2:6 (1:5)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Vedoucí celek krajského přeboru zavítal na půdu posledního Kojetína a utkání skončilo podle papírových předpokladů. Po půlhodině hry vedlo Ústí 3:0, v dresu Kojetína se gólem připomněl navrátilec Libor Žůrek, mistr první ligy s Baníkem Ostrava z roku 2004. Hosté hráli navíc více než hodinu proti deseti a dokráčeli k jasné výhře.