Želatovice – Dolany 1:1 (1:0)

Body si rozdělily týmy Želatovic a Dolan. Domácí fotbalisté od 21. minuty vedli a závěr dohrávali proti oslabenému soupeři. Hostující Jaroslav Procházka byl vyloučen, ale o tři minuty později dokázali Dolanští srovnat skóre a z venkovního hřiště vytěžit bod.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Medlov – Jeseník 0:2 (0:1)

Dvě standardní situace se vydařili na půdě Medlova hráčům Jeseníku a bylo z toho vítězství. Přesné kopy hostů vedly ke třem bodům, ani hodinová přesilovka Medlovským nepomohla k překonání jesenické defenzivy.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Mohelnice B – Zábřeh 1:2 (0:0)

V deseti dohrávali hosté ze Zábřehu derby s béčkem Mohelnice. Čtvrthodiny už však svůj hubený náskok z úvodu druhé půle udrželi. Dvěma slepenými góly zadělali na úspěch hostů Antonín Kapl a Roman Puchr.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Hněvotín – Určice 3:0 (1:0)

Hněvotín vykročil za vítězstvím proti Určicím už v prvním poločase, když z penaltového puntíku nezaváhal Benýšek. V posledních deseti minutách si domácí tři body pojistili gólem ze standardní situace a vydařeným brejkem penaltového exekutora Benýška.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Kralice na Hané – Kojetín-Kovalovice 3:2 (1:1)

Mančaft z Kojetína skóroval na hřištii Kralic jako první, ale během šesti minut našli domácí gólovou odpověď. Po pauze si Kraličtí vypracovali dvoubrankový náskok, který Kojetín smazal jen částečně. Po trefě kojetínského Vaňka domácí tři body uhlídali.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Chválkovice – Velké Losiny 2:0 (2:0)

Čtvrtou výhru v řadě vybojoval donedávna trápící se celek z Chválkovic. Olomoucký tým si tentokrát vyšlápl na Velké Losiny, jeden z předních mančaftů krajského přeboru. V minulém kole předvedl parádu z poloviny hřiště Štrbík, tentokrát se blýskl Štefek, bohužel se opět jednalo o gól, jaký svět neviděl, respektive kamera nezachytila.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

Litovel – Ústí 2:5 (2:3)

Poslední Litovel vstoupila do zápasu s Ústím skvěle a po půlhodině hry mohlo být za stavu 2:0 na domácím stadionu veselo. Jenže o přestávce už museli jít do kabin Litovelští hodně sklesle. Během patnácti minut Ústí utkání otočilo a ve druhé půli hosté upravili výsledek na 2:5.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník

1. HFK Olomouc B – Šternberk 1:0 (1:0)

O vítězství rezervního mužstva Holice se proti Šternberku postaral jediným gólem Jan Šuba. Zápas byl bohatý na červené karty, jedna padla na každé straně a hostující trenér musel po výrocích na adresu rozhodčích pryč ze střídačky.

Zdroj: Olomoucký KFS/Deník