„Spokojenost s výhrou je, i když to utkání nebylo úplně jednoduché," prohlásil domácí lodivod, který poukázal na fakt, že jeho tým Medlov v některých fázích zápasů přehrával.

„To, že jsme byli lepší, nepomůže, když si dáme dva skoro vlastní góly," konstatoval trenér Medlova Milan Schmidt.

Domácím se povedlo skórovat hned na začátku zápasu. V páté minutě se totiž brankář Zmund srazil s obráncem Schmidtem a hněvotínský Žouželka měl snadnou úlohu v podobě trefení prázdné branky.

Ve 37. minutě mohl Medlov vyrovnat, jenže po standardní situaci domácí zachránilo břevno. Hněvotín hned z protiútoku zvyšoval zásluhou Skoumala na 2:0.

Ve druhém dějství začali hosté domácí tým částečně přehrávat. „My jsme začali chybovat a nepodrželi jsme balon, ale přesto jsme z brejku zvýšili na 3:0," těšilo domácího trenéra. Důležitou třetí trefu Hněvotína zařídil Pospíšil.

Hosté vzápětí sice snížili Klossem na 3:1, jenže drama ze zápasu už udělat nestihli a odjížděli bez bodů. „Závěr byl ale trochu nervózní, protože soupeř měl hodně standardek," konstatoval trenér Michal Barčík.

Domácí se však mohou radovat, protože z posledních třech utkání dokázali vytěžit sedm bodů. „Body jsou to pro nás důležité, je to pro nás třetí zápas bez prohry v řadě. Jak jsme měli špatný začátek, tak teď se trošku potvrdilo, že ty předchozí dva zápasy nebyly náhoda, což je jenom dobře," hodnotil hněvotínský trenér Michal Barčík.

„Nám chybělo to pověstné štěstí, kdy jsme dali, myslím, tři břevna nebo tyčky. V posledních zápasech máme hrozný pech a porazíme se vždycky trošku sami," pokrčil rameny kouč Medlova Milan Schmidt.

FC Hněvotín – TJ Medlov 3:1 (2:0)

Branky: 5. Žouželka, 37. Skoumal, 67. Pospíšil – 69. Kloss. ŽK: Skoumal, Novotný, Holčapek – Kloss. Diváků: 100.

Hněvotín: Svoboda – Láner, Švajda, Šulc, Novák – Kvapil (72. Holčapek), Skoumal, Schinneck, Pospíšil – Novotný, Žouželka (61. Duda). Trenér: Michal Barčík.

Medlov: Zmund – Rozsypal, Schmidt, Vašíček (46. Kloss), Müller, Obíral (46. Kasal), Skopal, Okrouhlý (46. Vytřísal), Novák, Klos, Klabačka. Trenér: Milan Schmidt.