„Začátek je vždycky důležitý, chceme samozřejmě tři body,“ říká Uličný.

Jak se vám zatím líbí u profi týmu?
Je to úplně něco jiného. Je to odlišné od práce u amatérů nebo dorostu. Ale líbí se mi to, samozřejmě mě ta práce baví.

Těšíte se na začátek jara?
Jasně, bude to zase změna. Příprava byla taková, že vlastně o nic nejde. Teď začínají mistrovská utkání, to bude pro mě novinka. Tam už budeme pod tlakem, třeba médií nebo vedení klubu.

Budete klidně spát před zápasem?
To se uvidí. Ze začátku budu trošku nervózní, ale nějak se s tím poperu.

Už jste si vyjasnili s kolegy Romanem Sedláčkem a Martinem Kotůlkem, jak to třeba bude, když budete chtít střídat? Budete o tom jednat všichni dohromady?
V přípravě to bylo jiné, než v sezoně. Tam to bylo většinou domluvené dopředu. Martin Kotůlek v úvodu jara ještě asi hrát nebude, takže budeme na lavičce tři. Když bude hrát, tak se musíme před zápasem domluvit, co a jak. Ale máme to tak, že se o střídání vždycky radíme. Až bude Martin na hřišti, tak to bude vnímat trošku jinak.

Z podzimního kádru odešel Jaromír Grim. Ten byl jednou z opor. Podařilo se ho nahradit?
Částečně zatím ano. Přišli Jakubovič a Toporčák, musí se ještě trošku aklimatizovat. Zatím jsme se úplně nerozhodli, kdo tam bude hrávat. Možná se budou střídat. Ale je to na více místech sestavy, protože máme vyrovnaný kádr. Spíše budou problémy, koho vůbec postavit, protože máme všechny posty zdvojené.

Bude sestava proti Jihlavě stejná, jako byla v generálce?
Více méně ano. Jediné otazníky jsou se středovým hráčem a ve složení útoku. Tam váháme. Petr Vodák má momentálně největší formu, takže chceme, aby hrál. A uvidíme, kdo k němu.

Jihlava na úvod, to není moc čitelný protivník. Přes zimu získala dost nových hráčů.
Hodně hráčů mají nových, soupeře jsme sledovali. Myslím, že to je hratelný protivník. Musíme se na zápas dobře připravit a jít od začátku za vítězstvím.