Tím se čelo tabulky ještě více zdramatizovalo a tři kola před koncem se mají fanoušci nač těšit.

Čechovice – Hněvotín 0:0

Vědomy si důležitosti zápasu, začaly oba celky opatrně, a proto se ze začátku hrálo spíše ve středu hřiště. Postupem času hosté díky lepší kombinaci začali mít navrch a přicházely šance.

První si vypracoval hostující Šulc svým důrazem, ale domácí brankář mu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a jeho šanci zlikvidoval. Svoji druhou šancí, a zároveň nejvetší v celém utkání, zahodil Šulc, který hlavičkoval z malého vápna jen do rukou domácího brankáře Švédy.

Do třetice Šulc o chvíli později nastřelil nohy brankáře a o chvíli pozděni promeškal své zakončení v dobré pozici Vánský. Poté si v rozmezí 30 - 40. minuty hosté vybrali oddechový čas a iniciativu převzali domácí.

Po dobře zahraném rohovém kopu míč propadl k volnému Hodulákovi, ale ten svoji šanci nezužitkoval a přestřelil. Chvíli na to domácí po brejku do otevřené obrany hostí pálili z hranice šestnáctky a míč se otřel o levou spojnici Romanovského brány.

V poslední minutě prvního poločasu mohli skórovat hosté, ale Novák po dobře rozehraném přímém kopu Barčíka hlavičkoval nad břevno.

I druhý poločas se hrál ve svižném tempu, ale to hlavní, co k fotbalu patří nepřicházelo. I když gól mohl s trochou štěstí vstřelit hlavou hostující Vánský.

V dobré pozici se ocitl Novák, který ale nezamířil mezi tyče. Domácí byli nebezpeční hlavně ze stadardních situací, ale nakonec to mohli být oni, kdo se radoval z výhry. Po závaru před hostující brankou nastřelil Šteigl tyč.

Čechovice: Švéda - Vaněk, Kovařík, Vinklárek, Langr - Antoníček, Hodulák, Bílý, Dvořák - Šteigl, Lysický (Sedláček). Hněvotín: Romanovský - Zamykal, Barčík, Bartoš, Benko - Vánský, Kaštyl (Poledna), Keluc, Dokoupil - Šulc, Novák.

(bar)