Béčko HFK Olomouc tak ve vloženém kole krajského přeboru nenavázalo na minulou výhru 4:3 proti Šternberku. Hráči tentokrát herně vůbec nepřesvědčili.

„Jsem z toho hrozně zklamaný a musím říct, že i naštvaný. To, co jsme předvedli, nemělo s fotbalem vůbec nic společného. Byla to jedna velká bída, bez pohybu, bez agresivity a bez nějakých šancí. Bez gólu se vyhrát nedá, ale už vůbec to nejde bez nějaké šance, kterou si ani nevytvoříme," zlobil se trenér Jaromír Lukášek.

Jeho svěřenci měli v první čtvrthodince platonický tlak, následně se už hra zcela vyrovnala a byl to tým Chválkovic, který měl ke vstřelení branky podstatně blíž.

„Z naší strany se to obešlo bez šancí, ale soupeř nám hrozil brejky a musím říct, že kdybychom třeba v poločase prohrávali 0:2, tak bychom se nemohli čemu divit," uznal trenér Holice.

Jeho protějšek našel gólových šancí svého mužstva ještě o něco více.

„V prvním poločase jsme mohli vstřelit čtyři branky, bohužel jsme z toho nevytěžili vůbec nic," litoval trenér Chválkovic Zbyněk Odstrčil.

Další šance si pak hosté vytvořili ve druhém poločase.

„Kaczmarczyk vystřelil z metru brankáři do rukavic a v závěru Novotný na zadní tyči trefil obránce, který míč vytěsnil na roh," popisoval gólové šance trenér hostujícího mužstva.

Domácí Holici B herní styl Chválkovic vůbec neseděl.

„Soupeř byl velice odolný, bránil svoji polovinu a hrál na brejky. To nám nevyhovuje, my, když musíme vymýšlet, tak je to potom pro nás těžší. Ti mladí kluci se s tím nedokážou pořádně vyrovnat. Chyběl nápad nebo myšlenka, kterou by někdo překvapil," musel konstatovat kouč Lukášek.

Se ziskem jednoho bodu nakonec nemohli být spokojeni ani Chválkovičtí.

„Dneska tomu chybělo trošku štěstíčka a možná i šikovnosti v zakončení. Na trávníku ležely tři body," prohlásil trenér Zbyněk Odstrčil.

„Jsem spokojený s defenzivní činností, kluci odvedli, co měli. Možná ten bod doceníme po sezoně," dodal.

1. HFK Olomouc B – SK Chválkovice 0:0

Rozhodčí: Kašpar – Kopecký, Vedral.

HFK B: Kopřiva – Krumpolc, Grézl, Reichl (80. Procházka), Smrček – Bořil, Klobáska, Dvořák, Štěpánek (60. Vaida) – Blažkovský (65. Tošenovský), Krejčí. Trenér: Jaromír Lukášek.

Chválkovice: Urbánek – Beneš (76. Korec), Sázel, Pítr, Vališ – Vávra (70. Václavík), Koňarik, Štefek (82. Štrbík), Kmeť (88. Novotný) – Kvapil (72. Kaczmarczyk), Toman. Trenér: Zbyněk Odstrčil.