Z hlediska bodů vlastně dokonce úplně stejně. Žádná výhra, šest remíz, šest bodů. Díky lepšímu skóre je ale brněnský tým předposlední. V situaci, kde je jasné, že sestup znamená pouze poslední příčka, se dá čekat v sobotu vypjatý duel.

„Kdo vyhraje bude mít tři body náskok. Je to důležitý zápas, to nejde pominout, ale ještě ne rozhodující. Situace je přece jenom jiná, než kdyby to bylo tři kola před koncem. Ve hře bude ještě dost bodů,“ říká před utkáním trenér Nových Sadů Rostislav Sobek.

O soupeři má dobré povědomí.

„Díky dostupnosti videozáznamů na videu se dá i v naší soutěži tohle nasledovat, takže je známe dobře. Je to bojovný, aktivní tým. Vepředu mají vysokého útočníka Svobodu, v záloze se to točí kolem Prokopce. Ve hře ale nemají takové šablony a nacvičené věci, jako třeba Bzenec. My se navíc stejně budeme daleko víc soustředit na to, co chceme hrát my,“ konstatoval trenér Sobek.

Po čase bude mít k dispozici takřka kompletní kádr, tedy až na Andreeva, který má zlomenou nohu.

„Tam je to dlouhodobější. Jinak by měli být v pořádku Škoda, Ďuriček, kteří nám chyběli v posledních zápasech, i Rus, jenž už se dal dohromady. Milanovi Novotnému skončil trest za červenou kartu, takže do zápasu můžeme jít v plné síle,“ dodal kouč.

Na Nových Sadech utkání pravdy startuje v sobotu v 16 hodin.

Vyberte gól kola
Vyberte GÓL 20. kola! Tady jsou nejhezčí trefy Krajského přeboru
V areálu na Nových Sadech slavnostně otevřeli nové zázemí pro regionální fotbalovou akademii. Uprostřed Karel Poborský, vpravo předseda FK Nové Sady Josef Ondroušek
Poborský otevřel areál na Nových Sadech. Nádhera, tiše závidím, řekl